room_in_rome"Soba u Rimu" zalupit će vrata pred nosom drami, suicidu, depresiji i ostalim stupovima tipičnog filma lezbijske tematike.
Unutar njezina četiri zida otkrijte romantično-erotični lezbijski odnos kakvome niste svjedočili niti u jednom visokobudžetnom filmu slične tematike do sada, simultano proživljavajući svaki trnac i tenziju ove zavodljive avanture zajedno s glavnim junakinjama u zaigranom i senzualnom putovanju otkrivanja seksualnosti jedne ljetne noći.

Početak ljeta.

Hotelska soba u samom srcu Rima.

Dvije mlade žene, tek što su se upoznale, kreću zajedno na strastveno i senzualno seksualno putovanje.

Odredište: nepoznato.

Priča se raspreda tijekom noći i jutra pod okriljem umjetnosti, razgovora i erotskih intermezza u krletki hotelske sobe, bezvremenske i kao stvorene da upriliči upravo ovaj susret. Noć i hotelska soba antičkih zidova svjedokinje su iznesenih istina, laži, sumnji i razdora, čuvarice njihove tajne, dok jutro donosi rastanak, ali i osjećaj slobode da mogu učiniti što god zažele.



Iako je vizualno najdojmiljiviji po strastvenim, erotičnim i zadivljujućim scenama seksa između dvije prekrasne žene, "Soba u Rimu" svojevrstan je nastavak filmskog puta redatelja Julia Medema kojim istražuje ljudsku povezanost i intimnu interakciju.

Najpoznatiji po uspješnicama "Ljubavnici arktičkog kruga" te "Seks i Lucija", Medem možda nije najrazvikaniji, ali je svakako jedan od najzanimljivijih aktualnih španjolskih redatelja, ujedno i predstavnik baskijske kinematografije, kojeg vam predstavlja Queer Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Španjolske.

Film možete pogledati u kinu Grič, 4. i 5. travnja u 20:00. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina Grič, 30 minuta prije početka projekcije, po cijeni od 25 kn.

(Foto: totalfilm.com)

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.