lovecrimeLudivine Sagnier i Kristin Scott Thomas glumit će u lezbijskom trileru "Love Crime" koji u kina stiže u rujnu. Kristin je nadređena Ludivinovoj, a obična priča o sukobu šefice i njezine zaposlenice počne se zapetljavati kad se dvije žene upuste u vezu.
Radnja filma podsjeća na seriju "Damages" (Opasna igra), samo što je u središtu lezbijska veza. Iako podvala za ubojstvo nije romantična, ovakav prikaz odnosa dviju žena i više je nego zanimljiv.



Ludivine je u najnovijem intervjuu podijelila svoje misli o filmu, za koji kaže da je iznimno dirljiv iako "na prvu loptu" djeluje kao je priča već viđena.

"Ono što ovaj film čini modernim su glavne uloge koje utjelovljuju dvije žene. Da su u ovakvom rivalstvu dva muškarca , priča bi završila tučnjavom. S obzirom da žene stvari ne rješavaju šakama, njih dvije će se poslužiti drugim metodama. Njihova je osveta puno hladnija. To nije u stilu 'Izudarat ću te na parkiralištu', nego je puno suptilnije i nekako perfidnije."

Ne znamo kako vama, ali nama se ne čini da će film imati sretan završetak. Iako nije riječ o klasičnom lezbijskom filmu (kao "The Kids Are All Right"), djeluje osvježavajuće u žanru filmova lezbijske tematike.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.