kidsareallright02Nagrađivani lezbijski film "The Kids Are All Right" dobit će svoju TV-verziju. Kako prenosi portal Deadline, redateljica Lisa Cholodenko već je uzela olovku u ruke i bacila se na pisanje scenarija za istoimenu seriju "The Kids Are All Right", koju je kupio HBO.


Film prati život lezbijskog para Jules (Julianne Moore) i Nic (Annette Bening) čiji sin (Josh Hutcherson) i kćer (Mia Wasikowska) krenu u potragu za svojim ocem, odnosno donorom sperme (Mark Ruffalo).

Cholodenko je napisala scenarij za filmove "High Art" i "Laurel Canyon" te je režirala "Kids Are All Right".



Film je osvojio 14 nagrada i čak 63 nominacije. Osim što je osvojio kritiku i širu publiku, ona lezbijska je ostala podijeljena zbog (dvojbene) uloge Julianne Moore koja se upušta u divlji seks s donatorom sperme, dok je lezbijska scena seksa bila bez strasti i pomalo čudna.

Glavne uloge za seriju za sada nisu poznate, ali postoji mogućnost da se angažira netko iz najpopularnije lezbijske serije "The L Word".

Koga biste vi htjele vidjeti u ulozi Jules i Nic?

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.