evalongoria_wmXavier Daniel, direktor Barcelona International Gay and Lesbian Film festivala medijima je rekao kako ga je španjolski distributer obavijestio da će na premijeri filma "Without men" lezbijske scene s Evom Longorijom biti izrezane.


"Zato film neće biti ni prikazan. Jako smo ljuti zbog činjenice da distributer može mijenjati sadržaj filma, zbog čega ga publika neće ni razumjeti. Nevjerojatno je da se takvo što može dogoditi 2011. godine", dodao je ogorčeni Daniel.



Podsjetimo, riječ je o priči o zabačenom latinoameričkom selu iz kojega gerilci otimaju i odvode sve muškarce, a žene ostaju same.

James Ordonez, predsjednik tvrtke Tayrona Entertainment koja je službeni distributer filma za Španjolsku, za Hollywood Reporter priopćio je kako nije točno da će Longorijine lezbijske scene biti izbačene.

"Te su scene zapravo dio naše marketinške kampanje kao što možete vidjeti u verziji najave za Španjolsku i Latinsku Ameriku. Mi smo film zapravo samo prilagodili mainstream publici. Na koncu, 'Without men' ni nije film lezbijske tematike nego komedija o tome što se događa kad svi muškarci odu u rat. Nije točno ni da je uprava festivala otkazala projekciju filma, već je to odbila Tayrona. To je komedija koja sadrži neke lezbijske scene, a prikazivanje na Gay and Lesbian Film festivalu samo bi zbunilo ciljanu publiku. Poštujemo lezbijke i gejeve i sudjelovat ćemo na festivalu kad budemo imali odgovarajući film. Nažalost, 'Without men' to nije."

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.