strangeframeNa festivalu Bent-Con u Los Angelesu, 3. prosinca ekskluzivno će se prikazati dijelovi novog animiranog znanstvenofantastičnog filma Strange Frame, futurističke lezbijske drame.


Dva stoljeća nakon Velikog Egzodusa sa Zemlje junakinja filma, Parker, napušta udobnost svakodnevnog života i zaljubljuje se u prelijepu glazbenicu Naiu koja je genetski programirana i zarobljena kako bi radila u rudniku. Ljubavnice osnivaju bend ali Naia ubrzo opet završi u ropstvu, ali ovaj put biva zavedena slavom. Suočena s novim preprekama, Parker kreće spasiti Naiu i boriti se za njihovu ljubav.
 
Ono što je posebno zanimljivo jest to da je naslovnu pjesmu za film dao legendarni Roger Waters jer, kako je kazao, dopala mu se "inovativna kombinacija stila i sadržaja", a zvuk će miksati slavni Gary Rizzo koji je radio i na svjetskim hitovima kao što su "Inception", "Titanic", "Star Wars", "Dark Knight", i "The Incredibles".

Glasove su likovima posudile zvijezde poput Tima Curryja ("Rocky Horror Picture Show"), Claudije Black ("Stargate SG1") i Georgea Takeia ("Star Trek", "Heroes"), a kako to sve skupa izgleda, pogledajte ovdje.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.