Foto: politico.comKći bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, Patti Davis, izdala je roman o dirljivoj lezbijskoj ljubavnoj priči.

"Till Human Voices Wake Us" objavljen je kao e-knjiga, a donosi priču o usamljenoj majci koja se zaljubi u svoju snahu. Davis je dosad pisala knjige o svojim roditeljima, Ronaldu i Nancy Reagan, a ovog su je puta razočarali izdavači koji su odbili objaviti knjigu u tvrdom uvezu.

Stoga je odlučila objaviti knjigu u elektronskom izdanju i izjavila da je "uzbuđena zbog nove ere samostalnog objavljivanja knjiga".

"Možda je ovaj neautobiografski roman bio prevelik zalogaj mojim dosadašnjim izdavačima. Mnogi pisci godinama rade na svojim knjigama i ulažu mnogo truda u njihovu objavu. 'Till Human Voices Wake Us' jedna je od tih knjiga", objasnila je Davis.

Sukob s roditeljima zbog različitih svjetonazora

Unatoč konzervativnim stavovima njezina oca, Davis je javnosti poznata po svojim liberalnim i buntovnim nastupima. Iz ovih se razloga udaljila od roditelja i nije s njima komunicirala nekoliko godina.
Svojevremeno je i pozirala gola za naslovnicu "Playboya" 1994. i glumila u porno-filmu "Playboy Celebrity Centerfold". Prije dvije godine odlučila je ponovno pozirati gola, ovoga puta za magazin "More", i proslaviti vlastitu pobjedu nad drogama.

"Tijelo koje nekoć nisam poštivala, koje sam uništavala drogama, sada je moj osobni terapeut", izjavila je ona 2011.

Pozitivne reakcije čitatelja

Novi roman Davisove može se nabaviti za pet dolara na Amazonu, a otkako je objavljen 18. ožujka ove godine, pohvale stižu sa svih strana.

"Dok sam čitala prvih nekoliko rečenica knjige, znala sam da nije riječ o tipičnoj priči. I nisam se razočarala – od početka do kraja. Počela sam čitati jako polako tako da je mogu što dulje čitati. Nadam se filmu ili nastavku priče. Želim znati više o samim likovima i o njihovim životima. Ovo je zaista izvanredna knjiga!", napisala je svoje mišljenje jedna čitateljica.

"Ova suvremena priča odmah vam privuče pažnju i vodi vas na predivno putovanje opraštanja i mogućnosti. Počevši s dirljivim događajem, pripovjedačica kreće u otkrivanje zacjeljivanja kroz vlastitu ranjivost, otkrivajući istinu i pravu ljubav", stoji u drugom komentaru.

Isječak iz knjige možete pročitati ovdje.

Foto: Amazon 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.