Foto: Ruby Washington/The New York TimesAlice i Alice su se autale. Napokon. Dvije iznimne žene čvrsta stava sada se nalaze u predstavi. Nevoljko. Prkoseći stereotipima, ovdje su da podijele s vama nešto na što se nikad nisu osmjelile.

Ova nadahnjujuća, višestruko nagrađivana predstava donosi nepokolebljivu i izrazito osobnu ljubavnu priču koja je ganula gledateljstvo od Islanda i New Yorka sve do Tasmanije i Škotske. Tri desetljeća lezbijske veze, ljubavi, uspona i padova u sjajnoj predstavi.

Amy Conroy je osnovala HotForTheatre 2010. i njihova je prva predstava, "I ♥ Alice ♥ I", doživjela premijeru na Dublin Fringe Festivalu 2010., osvojivši Fishamble Award for New Writing za Amy Conroy, te Best Female Performance Award za Clare Barrett. Njihova sljedeća predstava, "Eternal Rising of the Sun", osvojila je Best Female Performance Award na Dublin Fringe Festivalu 2011.

Predstavu u naš grad dovodi Queer Zagreb, a možete je pogledati u subotu, 18. svibnja u 18:00 i 21:00 u Sceni Vidra, Draškovićeva 80, Zagreb.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.