Foto: Vox Feminae

Vox Feminae Festival i ove godine promiče stvaralaštvo žena i problematizira pitanja roda kroz međunarodni filmski program, promocije knjiga, izložbe, prezentacije, diskusije i nastupe glazbenica i DJ-ica.

Osmi po redu Vox Feminae Festival održat će se od 11. do 17. studenog 2014. u Zagrebu, a sve zainteresirane poziva da se prijave za sudjelovanje u programskom sadržaju putem dva otvorena poziva: za filmski natjecateljski i community program 8. Vox Feminae Festivala.

Filmski natjecateljski program traži, prikazuje i nagrađuje filmove koji istražuju aspekte roda, rodnih uloga i identiteta. Teme uključuju rodnu ravnopravnost, nestereotipne rodne uloge, odnose, kao feminističke i LGBTIQ teme. Filmovi se prijavljuju online, putem sustava FilmFreeway, a rok za prijavu je 20. srpnja. Sve dodatne informacije o filmskom natječaju možete pronaći ovdje.

Community dio 8. Vox Feminae festivala činit će mnogobrojne radionice, izložbe, buvljaci, izlaganja, a sve uz glazbenu podlogu izvođačica u prostoru iznenađenja u centru grada koji će biti otvoren samo za vrijeme trajanje festivala. Na ovaj poziv mogu se prijaviti programi radioničarskog, umjetničkog i prezentacijskog tipa, a kriteriji za odabir bit će inovativnost, interakcija, korisnost i praktičnost. Poziv za community sadržaj otvoren je do 28. srpnja, a detalje o natječaju pronađite ovdje.

Za sve dodatne informacije i upite obratite se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.