Image

Prije nego što razjape ralje i počnu urlati "fuj, pederi" pljuckajući svuda oko sebe, neka naši pobožni zastupnici zavire u Ustav gdje piše da se svima jamče ljudska prava i slobode, pa diskriminacija zbog seksualnog opredijeljenja može značiti samo kršenje tog temeljnog zakona.

U stvari, najogavniji od svih pedera upravo su ti isti koji nas iz saborskih klupa jebu u zdrav mozak, a mi ih zato još i plaćamo. Zato smo i zaslužili da nam se cijeli svemir sruši na glavu.

Cijeli svemir je heteroseksualan, od atoma i najsitnije čestice, od muhe do slona, a kada bi se jednaki počeli privlačiti, sve bi se urušilo i nestalo. Mjesec se tada ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca nego bi pala i spržila se ili odlutala i smrzla se...

Ovaj Veliki Prasak nije citat iz zadaćnice nekog pučkoškolca iznerviranog zadanom temom "Kako zamišljam svemir", ova je Crna rupa iskuljala iz saborske rasprave o Zakonu o registriranom partnerstvu. Štoviše, autorica ovih Bespuća teorije relativiteta, zastupnica HDZ-a Lucija čikeš, ugledna je liječnica, pedijatrica, po kojoj se zbog njezinog doprinosa u radu s hendikepiranim osobama, zove i jedna europska nagrada. No kada na dnevni red dođe posprdno nazvan "Zakon o pederima", gospođa čikeš postaje tipičnim Hrvatom koji zaboravlja na medicinu, znanost i humanost. Jer, "85 posto hrvatskih građana izjašnjava se katolicima", kaže njezina stranačka kolegica Karmela Caparin, te slijedi nauk Crkve koji kaže da je homoseksualnost neprirodna i bolesna.

Liječnici su u Hrvatskoj izgleda profesija najsklonija kršćanskom fundamentalizmu. Tako je inkvizicijskom požaru protiv medicinski potpomognute oplodnje zapaljenom na Kaptolu, svoj obol dao i ginekolog dr. Damir Buković tvrdeći kako je Biblija najbolja medicinska knjiga. Bivši ministar policije dr. Marijan Mlinarić, vrativši se nakon pendreka skalpelu, kao prethodnica čikešici u Saboru obrazlaže pravu pandursku teoriju po kojoj "homoseksualcima postaju dječaci koji su imali loše odnose s ocem, a djevojke koje su bile u lošim odnosima s majkom postaju lezbijke". Dakle, po Mlinariću, hvala ocu, hvala majci što nisam peder!

Mogu u najkatoličkijoj državi Europe dični sabornici misliti o gay populaciji što god hoće, no prije nego što se počnu pred nacijom natjecati u svojim galaktičkim glupostima i primitivizmu, trebaju biti svjesni jedne činjenice. Ljudi istospolnih seksualnih sklonosti žive tu među nama, voze se u autobusu kao i mi, idu na posao, privređuju, plaćaju porez iz kojega se, između ostalog, financiraju i ne male zastupničke plaće. Dakle, oni imaju sve obaveze kao i ostali građani, ali ne i prava. Recimo, ne mogu zajednički dobiti kredit kao hetero parovi, nemaju pravo na diobu imovine nakon raskida veze, naslijeđa u slučaju smrti partnera... Prije nego što razjape ralje i počnu urlati "fuj, pederi" pljuckajući svuda oko sebe, neka naši pobožni zastupnici zavire u Ustav gdje piše da se svima jamče ljudska prava i slobode, pa diskriminacija zbog seksualnog opredijeljenja može značiti samo kršenje tog temeljnog zakona.

U stvari, najogavniji od svih pedera upravo su ti isti koji nas iz saborskih klupa jebu u zdrav mozak, a mi ih zato još i plaćamo. Zato smo i zaslužili da nam se cijeli svemir sruši na glavu.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.