Image

Nakon održane dvije grupe podrške za roditelje lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba, krećemo dalje. Sljedeća grupa održat će se u četvrtak 30.10. u 18h.

Teme koje će se obrađivati su coming out proces, aspekti (ne)prihvaćanja seksualne orijentacije i/ili identiteta djeteta, problemi u obitelji, (ne)prihvaćanje okoline, predrasude i stereotipi na koje nailaze LGB osobe i njihovi roditelji... Također, razgovarat će se o svim temama i pitanjima koje će inicirati sami roditelji. Stoga, pozivamo sve roditelje koji imaju nedoumica, žele dobiti informacije ili jednostavno žele razgovarati i podijeliti vlastita iskustva, da nam se jave. 

Roditelji će dobiti kopije knjiga Više od prihvaćanja i Coming out te brošure i letke. Grupa će se održati u Zagrebu a vodit će je psihologinja koja ima iskustva u radu s LGB osobama.

Roditelji se pozivaju na sudjelovanje bez obzira jesu li ili nisu prisustvovali u prethodne dvije grupe.

Molimo zainteresirane osobe i one koje trebaju dodatne informacije da se jave na 098/420 942 ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam