Kao reakciju na slučaj INA-MOL, Radnička fronta noćas je izvela akciju pred središtima HDZ-u Zagrebu. Istaknuli su plakate s fotografijom Ane i Tomislava Karamarka s natpisom "Lopove na robiju!".

"Nakon što je izbila dosad najveća afera nove Vlade, premda u teškoj konkurenciji, pri čemu je nedvojben sukob interesa 'domoljuba' i očito odličnog Sanaderovog učenika Tomislava Karamarka, bizarno je da je jedino 'objašnjenje' koje je bračni par Karamarko mogao smisliti ono što bi se moglo prepričati kao 'ma ne bismo mi to nikad'.", stoji u priopćenju na njihovoj Facebook stranici.

02

Osim toga, navode, Ana Karamarko je vrlo neuvjerljivo podastrla "izliku" da je novac dobivala za poslove koji nemaju veze s MOL-om – kao da se inače, kad je riječ o mitu, na isplatnicama jasno naznačuje da je riječ o mitu. Čitavu situaciju dodatno otežavaju okolnosti u kojima je jučer otpuštena i novinarka tportala samo dan nakon što je objavila tekst o sumnjivim poslovima bračnog para Karamarko.

03

"Ovime se još jednom pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o 'domoljublju' i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi. Vrijeme je da se tom i takvom HDZ-u, skupa s njegovim uličnim falangama i klijentelističkom mrežom, konačno stane na kraj", poručuju iz Radničke fronte.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.