www.stream-xnxx-porn.com

Uoči Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije (IDAHOBIT) koji se obilježava 17. svibnja, u Zagrebu su u utorak istaknute LGBTIQ zastave. Kao i dosad, podignulo ih je udruženje Zagreb Pride, a ove godine predstavljaju raznovrsne identitete.

Zastave su istaknute na više gradskih lokacija – na Trgu bana Jelačića, Trgu kralja Tomislava, Trgu Republike Hrvatske i na Rooseveltovu trgu, ispred Muzeja Mimara.

Iz Zagreb Pridea rekli su nam da je jedna od ovogodišnjih poruka ususret IDAHOBIT-u ta da lezbijke i gejevi nisu najranjivije skupine unutar LGBTIQ zajednice, što je vidljivo i iz posljednjeg istraživanja "Brutalna stvarnost 2".

"Dizanjem različitih zastava ove godine želimo posebno podići vidljivost svih onih najmarginaliziranijih i najmanje vidljivih identiteta, a to su posebno interspolne i trans osobe te sve one koje se ne identificiraju kao L ili G, poput biseksualih i panseksualnih osoba", pojasnili su i dodali kako im je cilj svake godine imati što vise različitih zastava, ali to ovisi o raznim ograničenjima.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.