Image

Will Smith godinama koristi usluge muških prostitutki, i to sa znanjem i blagoslovom supruge Jade Pinkett Smith. Poznati tračerski kolumnist Ian Halperin iznio je na vidjelo šokantne činjenice o seksualnom životu glumca Willa Smitha.

Naime, pozivajući se na izvor holivudske Madam, koja je željela ostati anonimna, iako se pretpostavlja da se radi o poznatoj Heidi Lynne Fleiss, Halperin tvrdi da Will Smith godinama plaća muške prostitutke, i to s blagoslovom svoje žene Jade Pinkett Smith. 

"Morala sam ga uvjeriti da ću moći garantirati diskreciju. Kad sam to uspjela, rekao mi je što želi. Imala sam 14 djevojaka i dva muškarca i on je želio isključivo usluge muških prostitutki. Iznenadili biste se koliko holivudskih zvijezda koristi takve usluge", izjavila je navodno Madam.

Iako priče da i Will i njegova bolja polovica vole isti spol kruže već godinama, ovo je prva povrda te glasine.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.