Image

Barack Obama u svojoj je predizbornoj kampanji bio iznimno prijateljski raspoložen prema gay zajednici, odnosno popularnije rečeno, bio je 'gay friendly' čime je stekao brojne simpatije homoseksualaca.

Naravno, trenutačno je postao gay ikona. 

Cijela priča ponukala je novinare emisije Red Carpet Light da potraže Hrvate koji bi se mogli svrstati u ovu kategoriju, a kod nas muške gay ikone nije tako lako pronaći. Neslužbeni rezultati po domaćim forumima doveli su do zanimljive liste muškaraca najpoželjnijih među hrvatskom muškom gay populacijom.

Svakako najveće iznenađenje predstavlja Krunoslav Borovec, načelnik Ureda ravnatelja policije, kojeg smo često mogli gledati na malim ekranima u zadnje vrijeme zahvaljujući krvavim mafijaškim ubojstvima koja su potresala metropolu. Staložen, odmjeren i uvijek elegantan, Borovec je zapao za oko dobrom dijelu homoseksualaca i neočekivano zasjeo na prvo mjesto, za sada još uvijek neslužbene liste.

Na drugom mjestu je boksač Stjepan Božić koji je komentirao u šali kako su njegova muževnost i očinstvo sigurno glavni aduti koji su privukli domaću gay populaciju da glasa za njega. Na visokom trećem mjestu je nogometaš Mladen Petrić, a odmah nakon njega Igor Štimac, što je dokaz da domaće dečke pale muževni macho tipovi, a na listi se našao i Vedran Ćorluka nogometaš Tottenhema. Očigledno je da su dobro oblikovane muške noge nešto što bitno utječe na privlačenje pažnje kod istog spola.

Na šestom mjestu je glumac Mario Valentić, a sudeći po tome, gay zajednica itekako cijeni sate koje Mario provodi u teretani oblikujući svoju figuru. Sedmo mjesto pripada glumcu i voditelju Igoru Mešinu, čiji šarm dolazi do izražaja već drugu sezonu u kvizu 'Ne zaboravi stihove'. Još jedno ime je prilično zanimljivo na listi, iako se radi o osmom mjestu, ali već smo naglasili kako je u pitanju još uvijek neslužbena lista, radi se o Marinu Ivanoviću Stoki, macho reperu koji sigurno ni sam nije svjestan koliko je privlačan dečkima, u pravom smislu te riječi.

Kristijan Curavić, ronilac na dah i dečko voditeljice Nikoline Pišek je na devetom mjestu, ali i tu razlog treba potražiti u tome što ga nema baš često u medijima. Da je više na ekranima, tko zna kako bi kotirao.

Deseto mjesto drži Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke koji polaže puno pažnje na svoj izgled, ali ujedno izgleda, kako navodi neki od forumaša, sirovo, što je dovoljno za posljednje mjesto.Istu listu postavit ćemo i u obliku ankete na našu Showbizz stranicu, na kojoj ćete moći doprinjeti još većoj točnosti navedenog poretka. Naravno, lijepo Vas molimo da ne slažete za svoj spol u anketi prilikom glasanja. Ne morate biti gay, ali na nekoliko trenutaka budite bar gay friendly.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.