Image

Svaka četvrta žena spremna je na spolne odnose s drugom ženom, pokazalo je novo britansko internetsko istraživanje.

Devedeset i jedan posto ispitanih žena sebe smatra heteroseksualnim, međutim, 26 posto je priznalo kako bi možda pristalo na seks s drugim ženama ili da je sanjarilo o njemu. Sedam posto od više od 200 žena koje je ispitala lezbijska stranica GaydarGirls.com priznalo je da je imalo spolne odnose sa ženama, a 16 posto je reklo da je fantaziralo o seksu s drugom ženom. Još tri posto reklo je da bi to učinilo kada bi to tražio njihov partner. 

Ovo istraživanje provedeno je nakon što je u novinama objavljena vijest da je spajsica Melanie Brown imala dvogodišnju vezu s dvije lezbijke. Naime, Sunday Mirror tvrdi da je Mel B. Imala spolne odnose s majkom dvoje djece koju je srela pred školom koju pohađa i njezina kći.

Menadžerica stranice GaydarGirls.com Aisha Chaudhry izjavila je kako je glasine ne čude jer istraživanja pokazuju da je sve više žena spremno priznati dvoznačnu znatiželju ili želju za biseksualnim iskustvima.

"Oduvijek smo znali da se mnoge žene koje surfaju našom stranicom smatraju heteroseksualkama no i da su zainteresirane za mogućnost erotskih doživljaja s drugim ženama koji nadilaze uobičajeno prijateljstvo“.

Stranica GaydarGirls.com, utemeljena 2000. godine, ima oko 205.000 članova u Velikoj Britaniji te oko 300.000 u svijetu.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.