Image

Milijuni TV gledatelja koji su pratili vijesti o propasti banke Lehman Brothers ostali su šokirani kad su se dvojica muškaraca počela žestoko ljubiti iza reportera.

Američki CNN nova je žrtva urnebesnog skeča prema zamisli ekstravagantne radijske zvijezde Howarda Sterna, koji je poslao dvojicu performera da “zaslade” CNN-ov izvještaj o najtežoj burzovnoj krizi našeg vremena. Video.

Stern, poznat i kao “shock-jock”, zadužio je dvojicu svojih zaposlenika da stanu iza leđa CNN-ova financijskog reportera Allana Chernoffa tako da budu u kadru snimanja, ali da ih sam novinar pritom ne vidi.

Tako je i bilo - dok je Chernoff ekskluzivno prenosio prve vijesti o propasti Lehman Brothersa i panici na Wall Streetu, “sternovci” - dva muškarca - u njegovoj su se neposrednoj blizini grlili, dodirivali i ljubili. Jedan od njih, Richard Christy, zatim je podigao majicu drugoga - Sala Governalea - te mu lizao grudi. Milijuni gledatelja mogli su pritom čuti uznemirene producente kako “ljubavnicima” zlovoljno dobacuju riječi: “Ma dajte, dečki!”


Snimka toga “tješenja” postala je odmah senzacija na YouTubeu. Howard Stern već je desetljećima poznat po ovakvim “štosevima”, a jedan od trofeja mu je i globalno popularni show Jaya Lena koji je prije nekoliko godina prekinuo svojim gostovanjem.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.