Image

Talijanska komičarka koja je rekla da će papa Benedikt XVI. ići u pakao gdje će ga zlostavljati homoseksualni demoni suočila se s mogućom zatvorskom kaznom od pet godina.

Na jednom srpanjskom prosvjedu u Rimu Sabrina Guzzanti zagrijala se s nekoliko gegova na račun premijera Silvija Berlusconija, svoje omiljene mete, prije nego je prešla na ministricu za ravnopravnost spolova Maru Carfagnu, nekadašnji toples model. 

Poslije toga je prešla na religiju. Nakon što je upozorila okupljene da će za 20 godina talijanske učitelje u školama odobravati Vatikan udarila je u glavu: 'Ali tada, za nekih 20 godina, papa će biti tamo gdje mu je i mjesto, u paklu, a mučit će ga divovski homoseksualni vragovi, i to oni vrlo aktivni, ne oni pasivni', rekla je Guzzanti.

Šala je možda dobro prošla među okupljenom ruljom na Piazzi Navona u Rimu, ali zato nije najbolje sjela u okružnom tužiteljstvu. Komičarka je sada suočena s optužbom za 'uvredu časti svete i nepovredive osobe' Benedikta XVI.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.