Image

Glumica Queen Latifah i njezina dugogodišnja partnerica Jeanette Jenkins uskoro planiraju posvojiti dijete, otkrivaju njihovi prijatelji.

 

Osim toga, iako još nikada službeno nisu objavile da su zajedno, Latifah i Jeanette navodno razmišljaju i o ozakonjenju svoje veze. 

Nadaju se da bi dijete mogle usvojiti oko Božića', rekao je zajednički prijatelj magazinu The Enquirer. Iako pjevačica, koja je ostvarila i niz glumačkih uloga, još ništa javno nije rekla o svojoj odluci, u posvojenju im navodno pomaže i njezina sestra koja radi u Uredu za mlade i obitelj u New Jerseyju. Za razliku od Madonne i Angeline, Latifah želi posvojiti dijete iz SAD-a.

'Ne razumijem zašto ljudi posvajaju djecu izvan SAD-a. Siromašna američka djeca također trebaju pomoć kao i ona iz drugih zemalja', svojedobno je rekla Latifah.

'Uvijek sam htjela posvojiti dijete. Sjećam se da sam kao mala gledala emisije na televiziji u kojima sam vidjela kako djeca koja su posvojena mogu biti sretna. Tako je puno djece koja trebaju roditelje', rekla je Latifah, koja sada očito planira realizirati svoju veliku želju.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.