Image

Jodie Foster (44) je konačno javno priznala da je lezbijka i odala priznanje svojoj djevojci za 14 godina odanosti.

Rezervirana holivudska zvijezda dugo je odbijala svaku raspravu o svojoj spolnoj orijentaciji, iako ju je u Hollywoodu teško mogla sakriti. 

Međutim, jučer nakon osvajanja nagrade Sherry Lansing Leadership Award na doručku za žene iz svijeta zabave, prekršila je svoj tabu i zahvalila "svojoj divnoj Cydney".

Njezin dirljiv govor izmamio je suze kod nekih gostiju u Beverly Hills Hotelu i otkrio mekšu stranu osobnosti zvijezde koja se dugo opirala pozivima gay aktivista da javno predstavi svoju spolnu orijentaciju.

Dvostruka dobitnica Oscara nahvalila je svoju producenticu Cydney Bernard "koja je uvijek bila s njom i kad je bilo teško i kad je bilo dobro".

Upoznale su se na snimanju filma Sommersby 1993. godine, a u svojoj kući u Malibuu zajednički podižu dva sina Charlesa (9) i Kita (6). Iako je prava majka dvojice dječaka, Foster nikada nije objavila identitet oca.

Odmah nakon govora proširila su se i nagađanja o mogućim razlozima zbog kojih je Foster iznenada javno priznala da je lezbijka. Prema jednoj teoriji, ona se povlači iz glume i planira karijeru producentice u kojoj će biti manje pod pritiskom konzervativnoga središnjega dijela SAD-a.

Kao drugi mogući razlog navedeno je kako njezini sinovi odrastaju te je moguće da ne želi da steknu dojam kako je biti gay nešto loše.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.