new_yorkNakon što je New York u petak napokon legalizirao istospolne brakove, brojne su lezbijke i gejevi tu priliku iskoristili da napokon "službeno" zaprose svoje partnerice i partnere, a mnogi od njih su iskoristili priliku za to na njujorškom Prideu.

Jedna od njih je i Bryce Croft koja kaže kako je "godinama čekala priliku da se vjenča u Central Parku, a sad je stigla taman na vrijeme, u trenutku kad se stvarala povijest".

Ona i njezina partnerica Stephanie nisu zakonski vjenčane, ali nose isto prezime. Kad su saznale da je zakon izglasan, bile su u New Yorku gdje trenutno žive, ali planiraju preseliti u Ohio.


"Taman smo večerale i zaplakale od sreće... suze su nam kapale u mozarellu!", rekla je Stephanie i dodala kako su već odabrale mjesto vjenčanja – pokraj stijene u Central Parku na kojoj je prije dvije godine napisala Bryceino ime.

Inače, zakon će stupiti na snagu 25. srpnja, a New York je tako postao najveća američka država u kojoj će se lezbijke i gejevi moći vjenčati.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.