2cellosLuka Šulić i Stjepan Hauser s turneje šalju sjajne vijesti: Rocket Music Entertainment predvođen Sir Eltonom Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom.


Ovakav zanimljiv transfer ne čudi jer su 2CELLOS već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u  društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su, osim  Eltona John,  James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

"Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je  uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlicno brinuti o 2CELLOS“,  poručuje popularni dvojac.



2CELLOS su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER.  Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će  otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Podsjetimo, uspon iznimno talentiranog gudačkog dueta iz Hrvatske počeo je kad su na YouTubeu objavili svoju verziju hita "Smooth Criminal" koji je pogledan preko pet milijuna puta. Slijedile su ponude iz cijelog svijeta, a gostovali su i u showu Ellen Degeneres.



Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.