"Živote, ne okreći nam leđa, mi nismo gejevi", natpis je koji krasi "duhovite" dekorativne magnete koji su se mogli kupiti u Tiskovoj poslovnici trgovačkog centra Garden Mall.

Pažnju na taj vulgaran artikl skrenula nam je nekolicina čitatelja, pa smo pokušali saznati tko ili što stoji iza "dizajna" i ideje magneta koji su, osim spomenutog natpisa, na sebi imali fotografiju gorila s okrenutim stražnjicama. Jedan drugi magnet nosio je natpis "Ako je žena imenica, ljubavnica je zamjenica".

Vlasnik tvrtke koja je magnete proizvela kazao nam je kako su te artikle povukli iz produkcije još prije nekoliko godina. Tvrdi kako ih više nema nigdje, i to ne zbog pritužbi kupaca, već zato što je shvatio da je sadržaj uvredljiv. Također je napomenuo kako su ih proizvodili u suradnji s jednom njemačkom tvrtkom i prevodili njemačke natpise na hrvatski. Najavio je kako će nazvati Tisak i povući sve zaostatke iz prodaje.

magn

Kontaktirali smo i sâm Tisak sa zamolbom za objašnjenje ove situacije i ubrzo dobili odgovor kako su navedeni artikli povučeni iz prodaje, uz ispriku zbog eventualnih neugodnosti.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.