Administratori HDZ-ovog profila na Twitteru posve su se zasluženo našli u neugodnoj situaciji, i to kad su mediji zapazili njihov odgovor jednoj korisnici.

Kad se našalila s njima upitavši ih kako ih nije sramota što joj nisu čestitali na udaji, a oni su joj odgovorili da ne vjeruju dok ne vide sliku sretnih mladenaca. Odvrativši s "Da ste tako oprezno krali, mi ne bi znali", odgovorili su s "I mi tebi želimo sve..." s nekoliko smajlija,, na što su dobili odgovor: "Vaše želje su k'o mail bogatog šeika iz Nigerije".

Tko god da je u tom trenutku bio iza tipkovnice s HDZ-ove strane, očito nije razmišljao kad je odgovorio doslovno sljedeće: "Ajde primi se posla a ne lajne, neće natalitet porast sam od sebe".

Nakon toga je krenula lavina reakcija drugih korisnika, a čitava je prepiska dospjela i u medije, pa se HDZ krenuo posipati pepelom: "Ispričavamo se jer smo pretjerali. Idemo ispočetka? #trecasreca".

U razgovor se uključila i laburistica Nansi Tireli koja je HDZ-u poručila, "Hvala što ste javno izrekli sto mislite o ženama! Nikad se vi nećete promijeniti...", a reagirala je i Anka Mrak Taritaš poručivši im u rimi: " Hadezeovci seksisti, svijet se mijenja vi ste isti....".

Na koncu cijele priče HDZ je korisnicu – blokirao objasnivši kako "vrijeđanje ne predstavlja dobru komunikaciju".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.