Administratori HDZ-ovog profila na Twitteru posve su se zasluženo našli u neugodnoj situaciji, i to kad su mediji zapazili njihov odgovor jednoj korisnici.

Kad se našalila s njima upitavši ih kako ih nije sramota što joj nisu čestitali na udaji, a oni su joj odgovorili da ne vjeruju dok ne vide sliku sretnih mladenaca. Odvrativši s "Da ste tako oprezno krali, mi ne bi znali", odgovorili su s "I mi tebi želimo sve..." s nekoliko smajlija,, na što su dobili odgovor: "Vaše želje su k'o mail bogatog šeika iz Nigerije".

Tko god da je u tom trenutku bio iza tipkovnice s HDZ-ove strane, očito nije razmišljao kad je odgovorio doslovno sljedeće: "Ajde primi se posla a ne lajne, neće natalitet porast sam od sebe".

Nakon toga je krenula lavina reakcija drugih korisnika, a čitava je prepiska dospjela i u medije, pa se HDZ krenuo posipati pepelom: "Ispričavamo se jer smo pretjerali. Idemo ispočetka? #trecasreca".

U razgovor se uključila i laburistica Nansi Tireli koja je HDZ-u poručila, "Hvala što ste javno izrekli sto mislite o ženama! Nikad se vi nećete promijeniti...", a reagirala je i Anka Mrak Taritaš poručivši im u rimi: " Hadezeovci seksisti, svijet se mijenja vi ste isti....".

Na koncu cijele priče HDZ je korisnicu – blokirao objasnivši kako "vrijeđanje ne predstavlja dobru komunikaciju".

Podrži Crol donacijom :)

qrcode 9c3b0d27 127a 4867 a764 f80c95d6f267

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.