Image

Charlize Theron upotrijebila je svoj poduzetni duh i na dobrotvornoj dražbi uspjela prodati svoj poljubac nepoznatoj ženi za čak 140.000 dolara.

Kad su ponude na dobrotvornoj dražbi za Zakladu OneXOne stale na 37.000 dolara, Charlize Theron se naljutila i ponudila da će onaj koji ponudi 130.000 dolara, osim puta u Afriku i susreta s Mandelom, dobiti i dug poljubac od nje osobno. Charlize je odmah odredila da će poljubac od 130.000 dolara trajati sedam sekundi, a nakon toga se javio jedan muškarac iz publike. 

No na opće iznenađenje odmah nakon dotičnog muškarca iz publike se javila jedna mlada žena i ponudila čak 140.000 dolara da bi se ljubila s Charlize, no tražila je da poljubac traje 20 sekundi, na što je ona odmah pristala.

Cijeli show je bio održan u sklopu humanitarne večere u San Franciscu na kojoj se prikupljao novac za Zakladu OneXOne, organizaciju koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.