"Aprililili“, kratko je demistificirao Severinin menadžer Tomislav Petrović  ‘ekskluzivnu’ objavu hrvatskog lezbijskog portala CroL koji je najavio kako će popularna pjevačica glumiti u prvoj hrvatskoj romantičnoj komediji o lezbijkama redateljice i scenaristice Snježane Tribuson. Na prvoaprilsku šalu ubrzo je nasjela nekolicina internetskih portala, a među njima i neki ozbiljni, koji su ubrzo “povukli” priču. Na šalu spremni autori potkrijepili su “ekskluzivu” informacijom o travanjskom snimanju na lokacijama u Zagrebu i Splitu.
"Iz izvora bliskih redateljici i scenaristici Snježani Tribuson doznajemo kako će glavne uloge tumačiti Severina i Barbara Nola. Riječ je o ljubavnoj priči Zagrepčanke Dore i Splićanke Ane čiji odnos nailazi na neobičnu zapreku“, naveo je CroL portal otkrivajući i zaplet navodnog filma - kada nakon višegodišnje veze na daljinu jedna od njih postane spremna doseliti se u drugi grad i početi zajednički život, sve razlike u mentalitetu doći će do izražaja.

Priča je “podebljana” Severininom izjavom kako jedva čeka prvu klapu, te ujedno vjeruje kako će tema kojom se film bavi pomoći u razbijanju predrasuda prema gay populaciji u Hrvata.

- Ja sam uvijek spremna tomu pridonijeti - potvrdila je, prema portalu, Severina baš kao što je Barbara Nola izjavila kako je u pitanju “napokon jedan pravi ženski film“ i dodala da joj je žao što njezin Lucas nema sluha za takve teme.

Prvoaprilska šala domaćih lezbijki začinjena je i informacijom kako će glazbu za film raditi “Hladno pivo“ i “Elemental“.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.