Image

Prošle godine ponovno okupljeni irski Boyzone snimio je spot za novi singl Better, a pjevač Stephen Gately ostao je dosljedan sebi i umjesto sa ženskom partnericom nježnosti je razmjenjivao s muškarcem. Video! 

Kao deklarirani homoseksualac još od 1999. godine, Stephen kaže: "To sam jednostavno ja i mislim da se od toga ne bi trebala praviti velika stvar. Nadam se da će video izazvati pozitivne reakcije." Gately kaže da je odluka o gej paru u spotu donesena na razini benda.
"Da sam gej priznao sam 1999. godine i to je tada bila velika stvar. Zato sam mislio da ovaj video ne mogu napraviti bez muškog partnera."

Bend se nakon sedam godina ponovno okupio radi turneje, a u svibnju i lipnju će održati još koncerata po Europi.

Prošloga su mjeseca izdali album najvećih hitova Back Again... No Matter What, na kojem je i prvi singl nakon devet godina Love You Anyway. Better nije prvi video s homoseksualnim parovima. U Being Boringu Pet Shop Boysa iz 1990. godine dva su se muškarca ljubila na partyju.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.