Image

Najnovija anketa među američkim ljubiteljima televizije pokazala je da dosad uvjerljivo najpopularnija Oprah Winfrey više nije najomiljenije TV lice u SAD-u. 

S trona popularnosti zbacila ju je popularna komičarka Ellen DeGeneres koja vodi svoju emisiju na američkoj televiziji. Iako je prošle godine u anketi koju provodi Harris Ellen zauzela tek osmu poziciju, ona je ove godine Amerikancima bila najdraža TV osoba.

Na ljestvici top pet omiljenih TV zvijezda našli su se i Jay Leno, Hugh Laurie iz nagrađivane TV serije "Dr. House" i komičar Jon Stewart. Sedam od deset omiljenih TV zvijezda su zapravo osobe koje imaju svoj vlastiti talk show. Među deset najboljih ugurala su se i poznata TV lica - David Letterman, Stephen Colbert, Bill O'Reilly, komičar Ray Romano i jedan lik iz crtića, Homer Simpson.

Inače, Ellen je poznata i po tome što ne krije svoje seksualno opredjeljenje. Naime, slavna komičarka je već neko vrijeme u sretnoj vezi s glumicom Portiom De Rossi, našim gledateljima najpoznatijoj po ulozi Nell Porter u TV seriji "Ally McBeal".

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.