nbcNovi šef NBC-a, Bob Greenblatt, najavio je snimanje sitcoma u kojemu će glavne junakinje biti lezbijke. Radni je naslov serije I Hate That I Love You, a u priopćenju se navodi kako će biti riječ "o dvjema lezbijkama koje se upoznaju preko svojih heteroseksualnih prijatelja i zaljube jedna u drugu, nakon čega jedna od njih ostaje trudna".

Glumačka ekipa i druge pojedinosti još nisu poznate. Zna se samo da je odobreno snimanje polusatne pilot-epizode, a producent će biti Jhoni Marchenko, inače autor planetarno popularne serije Will i Grace.

Iako ne možemo znati hoće li nam se konačan rezultat dopasti, svakako valja pozdraviti ulazak lezbijki na velika vrata u američki, a ako projekt zaživi, i mainstream diljem svijeta.

Greenblatt je donedavno bio na čelu Showtimea, producentske kuće koja je zaslužna za uspjeh serija The L Word i Queer as Folk.

NBC je inače jedna od najjačih američkih TV-mreža s 10 televizijskih postaja, jednom postajom na španjolskome jeziku i 16 Telemundo postaja. Dijelovi NBC-evih programa emitiraju se i na 200 drugih postaja, a neki od njih su već spomenuti Will i Grace, America's Got Talent, Zakon i red, Saturday Night Live i The Tonight Show with Jay Leno.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.