castPremda je planetarno popularna serija The L Word odavno završila, još je se uvijek dobro sjećamo. Premda je priči o lezbijkama iz zapadnog Hollywooda u međuvremenu pokušao konkurirati britanski Lip Service, ta serija ipak nije doživjela jednak uspjeh. Dobra je vijest da glumice iz L Worda nisu posve nestale s TV-ekrana, pa pročitajte gdje ih sve možete gledati i dalje.





Jennifer Beals (Bette Porter)
, dominantna alfa-ženka i jedna od glavnih junakinja serije, šarmirala je obožavateljice diljem svijeta svojim toplim smeđim očima i seksi glasom. Svemu dome dodala je i izvjesnu butch dimenziju u novoj Foxovoj policijskoj seriji The Chicago Code koja će se početi prikazivati 7. veljače.
bette

Za Laurel Holloman uloga Tine Kennard nije bila prva u kojoj je tumačila lezbijku. Učinila je to još davno, kao tinejdžerica, u filmu The Incredibly True Adventures of Two Girls in Love, a danas je možete pratiti u seriji Gigantic, u ulozi Joeyeve mame Rae Anne Colvin. Ipak, u posljednje vrijeme zanima je umjetnost i bavi se slikanjem apstrakcija na velikom formatu. Kako to izgleda, pogledajte ovdje.
tina

Mia Kirshner (Jenny Schecter) trenutno snima triler 388 Arleta Avenue s Devonom Sawom i Nickom Stahlom, no još uvijek mami ženske uzdahe u TV-seriji Vampire Diaries.
jenny

Leisha Hailey (Alice Pieszecki)
bila je jedna od najpopularnijih cura u seriji, ponajviše zbog topline i duhovitosti. Između nastupa sa svojim bendom Uh Huh Her, povremeno se pojavljuje na TV-u. Tako je posudila svoj glas za animiranu seriju American Dad! i pojavila se u epizodi Drop Dead Diva popularne serije CSI.
alice

Katherine Moennig (Shane McCutcheon) moći ćemo gledati u filmu The Lincoln Lawyer, u kojemu nastupa uz zvijezde s A-liste, Matthewom McConaugheyom i Marisom Tomei, a premijera je zakazana za 18. ožujka 2011. Trebala je glumiti i u TV-seriji Three Rivers koja je otkazana, ali pojavila se u nedavnoj epizodi Dextera.
shane

Zagonetna britanska ljepotica Rachel Shelley (Helena Peabody) je nakon posljednje sezone uzela odmor, a u međuvremenu je počela pisati kolumne za britanski lezbijski magazin Diva. Trenutno radi na BBC-ovom sitcomu Episodes, zajedno s Mattom Le Blancom.
helena

Pam Grier (Kit Porter) se prošle godine pojavila u filmu Just Wright zajedno s Queen Latifah, i u TV-seriji Smalville kao seksi negativka. Moći ćemo je vidjeti i u filmu Larry Crowne uz Toma Hanksa i Juliu Roberts, koji će se početi prikazivati u srpnju 2011.
kit

Manje je poznato da je Erin Daniels (Dana Fairbanks) u početku trebala tumačiti Bette ili Alice, no na koncu joj je ipak dodijeljena uloga teniske zvijezde koja umire od raka dojke. Nakon pojavljivanja u TV-seriji CSI i debitantskom filmu Toma Forda, A Single Man, Daniels ima pune ruke posla sa snimanjem dvaju indie filmova, a tumačit će i sporednu ulogu u novoj komediji Jonaha Hilla, The Sitter.
dana

Daniela Sea (Max Sweeney) bavi se glumom, aktivizmom i glazbom. Glavna je zvijezda u novom filmu Stevea Baldersona, The Casserole Club, priči o kućanicama iz šezdesetih godina koje osnivaju kulinarski klub u kojemu se bezazlena druženja i natjecanja u kuhanju pretvaraju u dramu o složenim međuljudskim odnosima, otuđenosti i neispunjenim željama.
max

Rose Rollins (Tasha Williams) je u ulozi seksi vojne časnice koja odbija služiti u tišini oborila s nogu obožavateljice diljem planeta. Ovu rasnu ljepoticu danas možete pratiti u NBC-ovoj seriji Chase.
tasha

Sara Shahi (Carmen de La Pica Morales), jedina žena koja je dovela Shane čak do oltara, i nakon L Worda neumorno radi. Tu egzotičnu Teksašanku možemo vidjeti u novoj američkoj seriji Fairly Legal, kao i u filmu East Fifth Bliss uz Michaela C. Halla i Lucy Liu.
carmen

Ima li uopće potrebe reći čime se bavi Jane Lynch nakon uloge nemilosrdne odvjetnice koja je ukrala srce Cybill Shepherd? Imala je karijeru i prije L Worda, ali danas njezine vitrine krase nagrade Emmy i Zlatni globus za ulogu Sue Sylvester u seriji Glee.
joyce

(Foto: shewired.com)

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.