mggBrojne vlasnice iPhonea zasigurno već koriste aplikaciju Facebook tako da u svako doba i na svakome mjestu mogu pristupiti društvenoj mreži svih mreža.

Neke malo "tweetaju", a ima i onih koje putem aplikacije Check in "čekiraju" da su na wc-u, u kuhinji ili u gradu sa svojom dragom.

 

Za sve one koje su solo ili im u vezi manjka komunikacije i dosadilo im je beskonačno gledanje u iPhone dok čekaju da ih objekt njihove žudnje napokon nazove, tu je Mini Gay Girlfriend – aplikacija za iPhone, iPod touch i iPad koja vam omogućava pravu pravcatu djevojku!

Razvijena u suradnji s britanskim magazinom Diva, ova aplikacija vam omogućuje da odaberete jednu od devet mini-lezbijki i započnete flert.

Ukoliko se jako potrudite, odnosno redovito joj namigujete, šaljete poljupce i zagrljaje, moći ćete je odvesti na kavu, u kino ili na večeru. Nakon što je osvojite lijepim ponašanjem na spojevima, ista će postati vaša nova djevojka.

Morat ćete joj kuhati, prati, kupati se s njom, a i odvesti je na piknik. Ako je sve to skupa usreći, uselit ćete zajedno, a možda vam dopusti da usvojite nekog psića – o kojem ćete onda isto morati brinuti.

Stoga, osjećate li se usamljeno i željne ste obaveza, bez svog iPhonea, iPoda ili iPada ne idete nikamo, a on podržava iOS 3.2 i novije verzije, ovo je idealna aplikacija za vas – jednim klikom dobit ćete djevojku koja će biti uz vas od 0 - 24, a ako vam dojadi, možete je staviti na "silent mod" – i to bez ikakvih posljedica.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

P.S. Pazite što ćete odjenuti na prvi spoj, jer te su malene navodno jako zahtjevne.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.