janelynchOvogodišnja voditeljica "Emmyja" Jane Lynch razbacivala se gej šalama i samouvjerenim nastupom omogućila da 63. najprestižnija nagrada za TV-uratke bude najbolja i najzabavnija u povijesti.

Bila je ovo najbolja i najgej dodjela Emmy nagrada zahvaljujući talentiranoj televizijskoj zvijezdi Jane Lynch, koja se na crvenom tepihu uoči same dodjele pojavila s outanim kolegom iz serije "Glee", Chrisom Colferom.

Lynch je otvorila svečanu dodjelu putovanjem kroz setove nominiranih serija, pjevajući autorsku pjesmu "TV Is A Vast Wonderland". Vrhunac izvedbe dogodio se kad je Lynch podučavala muški dio postave "Mad Men" o feminizmu i flertala s Peggy (Elisabeth Moss).

"Puno se toga promijenilo od 1955. Žene mogu ženiti druge žene. Bok Peggy", kaže Lynch dok koketira s Peggy. "Znači li to da žene više ne moraju spavati s muškarcima kako bi uspjele u karijeri?", pitala je Moss (Peggy). "Ne, i dalje to moraju raditi", odgovara joj Lynch.

Kod najave nominacija za najbolju dramsku seriju bilo je vrlo ugodno gledati Saru Ramirez i Jessicu Capshaw, poznatije kao lezbijski bračni par "Calzona" u seriji "Uvod u anatomiju".

Jedna od najsmješnijih i najgej šala bila je u trenu kada je Lynch najavila mušku postavu HBO serije "Svita", rekavši kako su oni "razlog zbog kojeg je ona lezbijka".

Kako bi najavila knjigovođe odgovorne za prebrojavanje glasova, Lynch je u pomoć pozvala Paulu Abdul. Obje su izgledale poprilično atraktivno u usklađenim crnim odijelima.

"Modern Family" pomeo konkurenciju
Jedna od lezbijkama najomiljenijih glumica, Kate Winslet, osvojila je Emmyja za izvanrednu ulogu Mildred Pierce u istoimenoj seriji. Sada je od elitnog statusa EGOT (imaju ga osobe koje su osvojile nagrade Oscar, Emmy, Tony i Grammy) dijeli samo još jedna nagrada.

U emocijama nabijenoj pobjedi za LGBT populaciju, serija "Modern Family" osvojila je nekoliko nagrada među kojima je i ona za najbolju komediju. Jedan od tvoraca serije, Steve Levitan, iskoristio je priliku kako bi dao svoje viđenje utjecaja ove serije. "Ne samo da nasmijava, već uči ljude toleranciji", izjavio je Levitan dok je primao nagradu. Zatim je ubacio rečenicu koja je osvojila publiku: "Nema ništa loše u odnosu punom ljubavi i privrženosti između starijeg muškarca i seksi mlade žene."

Nakon što su odnijeli prve četiri nagrade, Lynch se vratila na pozornicu i pozdravila publiku: "Dobrodošli natrag u Modern Family Awards". Dalje je dodala kako joj je "drago što su klinci iz Gleeja stariji od 21 godinu jer je pred njima duga noć za šankom."

Lynch oduševila modnim izričajem
No, vratimo se voditeljici koja je tijekom cijele večeri izgledala spektakularno u haljinama i odijelima Davida Meistera. On je za MailOnline.com izjavio da je "želio kreirati jednostavne ali glamurozne haljine u kojima će Lynch izgledati predivno i osjećati se ugodno."

S tim su se složili i modni kritičari. Lynch, koju inače imamo priliku gledati kao trenericu navijačica u Adidasovim trenirkama, izgledala je besprijekorno i blistala tijekom cijele večeri.

Nakon svečane dodjele, Lynch je rekla kako "ne može dočekati da dođe doma, skine cipele i pojede svaki komad hrane na koji naiđe."

Kompletan popis pobjednika i fotogaleriju 63. dodjele nagrade Emmy možete pogledati ovdje.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.