abfab03Legendarna komičarka Jennifer Saunders najavila je kako će sljedeće godine početi pisati scenarij za film "Absolutely Fabulous", javlja Guardian.



"Da, želim napisati 'Ab Fab: The Movie'. Sigurna sam da bismo se ludo zabavile, a imam i sjajnu ideju. Mislile smo da bi bilo urnebesno kad bi Edina i Patsy otišle tulumariti na jahtu nekog bogataša, napile se, zaspale i probudile usred oceana... svi su otišli, a brod i dalje pluta...", izjavila je Saunders za Times.

 

Šefica BBC-eva filmskog odjela, Christine Langan, potvrdila je kako je snimanje filmske verzije Ab Faba gotova stvar: "Mislim da je Jennifer genijalna i ne mogu zamisliti ništa uzbudljivije od suradnje s njom."

Ideja o filmu već je jednom predložena kad je serija "Absolutely Fabulous" bila na vrhuncu popularnosti, no Saunders je to odbila.

Podsjetimo, u kolovozu ove godine započelo je snimanje triju novih epizoda koje će se emitirati oko Božića, a fanovi diljem svijeta nestrpljivo ih očekuju.

BBC je tim povodom izdao priopćenje za medije u kojemu stoji sljedeće: "Eddy je bila PR za sve. Podlegla je svakom modnom i lifestyle hiru koji možete zamisliti i često smo je nalazili na dnu čaše za šampanjac, zapravo, prije je to bila boca. Otad se gotovo ništa nije promijenilo. Njezina najbolja prijateljica Patsy radila je u modnim časopisima i živjela na visokoj nozi. Još uvijek to čini."

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.