Foto: trendsupdates.comGlumica poznatija kao Shane iz serije "The L Word" pridružit će se ekipi nove dramske serije TV-kuće Showtime, "Ray Donovan".


Kako prenosi portal AfterEllen, Kate Moennig će se naći u ulozi kolegice privatnog detektiva (Liev Schreiber) koji istražuje "komplicirane, povjerljive i kontroverzne" priče hollywoodske elite.

Moennig glumi lik Lene, 28-godišnjakinje koja je opisana kao "mračna i samozatajna", a s njezim se likom upoznajemo kad je šef Donovan nazove da hitno mora doći u ured, dok se ona u tom trenutku nalazi u krevetu s djevojkom.

Redateljica Ann Biderman kaže da će serija pružiti "novelistički pogled na suvremeni Los Angeles". Glumačku postavu još čine Jon Voight kao Rayjev otac, Paula Malcomson kao Rayjeva supruga te mnoga druga poznata imena.

Moennig je posljednju ulogu imala u TV drami "Three Rivers", iz 2009. godine. Otad se pojavila u epizodnim ulogama u seriji "Dexter", a uskoro će se pojaviti u trileru "Gone". Najveću je slavu doživjela igrajući Shane u lezbijskoj seriji "The L Word".

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Podrži Crol donacijom :)

qrcode 9c3b0d27 127a 4867 a764 f80c95d6f267

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.