Foto: flickr.com/Amy T Schubert Tri heteroseksualna i jedan lezbijski par stigli su u samu završnicu emisije koja će pobjednika ili pobjednice nagraditi “vjenčanjem iz snova”.

Lezbijski par iz Chicaga Connie Pare i Jessica Shagena uspjele su pomesti konkurenciju i stići do završnice natjecanja “Eleven Eleven Wedding”. Ovo je prvi puta u povijesti da je organizacija Eleven Eleven pozvala istospolni par u natjecanje.

Godišnje natjecanje parova održava se u Chicagu, a pobjednici (ove godine možda i pobjednice) za nagradu dobivaju vjenčanje iz snova.

Žiri je od nekoliko parova odabrao 10 najboljih i potom je pravo glasa dobila publika koja je odabrala tri najomiljenija para. Tako je barem bilo do sada.

Ove je godine, po prvi puta, glasovanje bilo iznimno tijesno. Publika je odabrala dva para, a između preostala dva, lezbijskog i heteroseksualnog, vodila se tijesna bitka u glasovima. Kako bi obje strane bile zadovoljene, a napetost se nastavila, žiri je odlučo pustiti oba para u finale.

Tako se sada u finalu nalaze četiri para - tri heteroseksualna i jedan lezbijski.  

Iako je finale tek 8. svibnja, finalisti će do tada obaviti intervjue koji će biti objavljeni na službenoj stranici tvrtke Eleven Eleven i na Facebooku.

Djevojkama ne prostaje drugo nego strpljivo pričekati finale i nadati se vjenčanju snova. “Htjele bismo pokazati gradu Chicagu koliko su snažne ljubav i podrška prema bračnoj jednakosti”, izjavila je Shagena na samom početku emisije, nakon što je saznala da su ona i njena zaručnica ušle u top 10.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Podrži Crol donacijom :)

qrcode 9c3b0d27 127a 4867 a764 f80c95d6f267

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.