Foto: YoutubeObožavateljice serije "The Real L Word" dolaze na svoje. Lezbijska drama na relaciji Los Angeles - New York nastavlja se i ove godine. Whitney, Romi, Kacy i ostatak zanimljive ekipe nastavlja dijeliti svoje najintimnije životne priče u trećoj sezoni ove popularne serije.


Showtime na službenoj stranici najavljuje da se djevojke vraćaju na male ekrane 12. srpnja, a već su objavljene i fotografije sa snimanja, informacije o novim likovima i intervjui.

U novoj sezoni možemo očekivati još više drame, zabave, suza, smijeha i dodatnu lokaciju, uz LA i New York.

Glumačka postava ostaje ista kao i prethodne sezone - Whitney Mixter, Romi Klinger, Cori i Kacy te Sara koja seli u New York. Uz već poznata nam lica stižu još tri nova iz ‘velike jabuke’ - Kiyomi, Somer i Amanda.

Predstavimo ih:
Kiyomi - frontmenica lezbijskog rock benda Hunter Valentine pokušava uskladiti privatni život i česte turneje. Kako stoji u njenog biografiji, iznimno je tvrdoglava i posvećena glazbenoj karijeri jer vjeruje da će njen bend postati ‘velika stvar’.

Somer - još jedna glazbenica i tek pristigla gitaristica iz gore navedenog benda. Ona pokušava živjeti normalan život sa svojom ženom, ali ju privlači i život na turneji, pun adrenalina i alkohola.

Amanda - ovu djevojku upoznajemo tijekom selidbe iz New Yorka u Los Angeles kako bi bila blizu svoje "najbolje frendice" Lauren. Zvuči poznato? Za razliku od prethodne dvije pridošlice, Amanda se ne bavi glazbom već nekretninama i PR-om. U njezinoj se  biografiji navodi da ima vrlo visoke kriterije za ljude s kojima se druži te da je "oštra na jeziku".

A evo i kratke najave nove sezone:

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.