Foto: YouTubeAmerički gledatelji odabrali su svoje omiljene TV serije, filmove, glazbu i osobe godine, a već 14. godinu zaredom popularna komičarka i TV voditeljica, Ellen deGeneres, pomela je konkurenciju u izboru People's Choice Awards.

"Da mi je netko rekao, dok sam odrastala u New Orleansu, da ću osvojiti 14 nagrada People's Choice Awards... Mislim, 12 u redu. Trinaest? Možda. Ali 14?", našalila se Ellen DeGeneres, voditeljica "The Ellen DeGeneres Show", za koji kaže da je namijenjen svima – starima, mladima, ženama, muškarcima, crnima, bijelima, gejevima i heteroseksualcima.

"Zapravo, jučer sam razgovarala s jednom ljupkom Afroamerikankom koja mi je rekla da nije u vezi, da radi 80 sati tjedno kako bi preživjela te da se veseli doći doma i gledati moju emisiju. Mislim da se zvala Oprah Winfrey", ponovno je nasmijala publiku ova komičarka. DeGeneres je 14. godinu zaredom osvojila nagradu za omiljenu TV voditeljicu u dnevnom programu.

Dodjela ovogodišnjih nagrada People's Choice Awards održala se u srijedu. Među laureatima našla se i Sandra Bullock, koju je publika proglasila omiljenom glumicom, a njezine filmove "The Heat" i "Gravity" najdražom komedijom, odnosno dramom. "Znam da ovo izgleda kao da sam provela svaki petak glasujući za sebe, ali nisam. Glumica ne može postići ono što želi bez podrške ljudi koji rade s njom, oko nje i uz nju", kazala je Bullock.

Ellen DeGeneres čvrsto drži vrh ljestvice omiljenih američkih TV lica

Nagrade u rukama serija s LGBT predznakom

Uz već spomenutu Ellen DeGeneres, na popisu dobitnika nagrade People's Choice našao se velik broj LGBT likova i serija LGBT predznaka, poput Demi Lovato (Dani) i Chrisa Colfera (Kurt) iz serije "Glee", te serija "Orange Is the New Black", "Super Fun Night" i "The Good Wife".

Pjevač, a odnedavno i glumac, Justin Timberlake osvojio je nagradu za najdraži album, "The 20/20 Experience", i omiljenog R&B izvođača. Zahvalio se svojoj "predivnoj ženi Jessici Biel, jer ga je naučila strpljenju i malim stvarima, poput stavljanja suđa u perilicu".

Nagrade su još osvojili glumac Adam Sandler za omiljenog komičara u filmu, Queen Latifah za omiljenu novu voditeljicu ("The Queen Latifah Show") te Leonardo DiCaprio za omiljenog glumca u drami.

Serija koja gledateljima najviše nedostaje je "Breaking Bad", dok su im omiljene aktualne serije "The Big Bang Theory" (humoristična), "The Good Wife" (dramska) i "American Horror Story" (mini-serija).

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.