Foto: YouTubeDisney Channel ovog je mjeseca uveo svoj prvi ikad lezbijski par majki u seriji "Good Luck Charlie" i izazvao podijeljene reakcije publike.

Vjerni gledatelji Disneyjeve serije ostali su iznenađeni kad su tijekom jedne epizode sasvim slučajno saznali da najnovija prijateljica malene Charlie (Mia Talerico) ima dvije majke, Cheryl i Susan.

Glasnogovornik kanala Disney objasnio je kako je "epizoda napravljena tako da se s njom mogu poistovjetiti sva djeca i mladi koji diljem svijeta prate seriju" te da "tema epizode odražava raznolikost i uključivanje".

U međuvremenu, konzervativna skupina "One Million Moms", najpoznatija po neuspjelom pokušaju bojkota trgovačkog lanca JCPenny nakon što je angažirao Ellen DeGeneres za svoju glasnogovornicu, očekivano je osudila epizodu, javlja Huffington Post.

"Konzervativne obitelji trebaju prisiliti Disney da izbjegava kontroverzne teme koje djeca još ne mogu shvatiti", napisali su u priopćenju prošle godine, kad je ova epizoda tek bila u fazi najave. "Ovo je posljednje mjesto na kojem bi roditelji očekivali da će njihova djeca učiti o temama koje su za njih preteške da bi ih razumjela", stoji u pismu upozorenja ove udruge.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.