Foto: Wikimedia Commons/ScottPritisak na voditelje omiljenog svjetskog zabavnog parka Disney Worlda da prošire svoju ponudu na istospolne parove i obitelji očito je urodio plodom.

Zabavni park Disney World u Orlandu na Floridi već će ovog ljeta svoju ponudu proširiti i na "moderne obitelji", a program su nazvali "Family Outfest". "Nije bitno tko ste niti koja je vaša spolna orijentacija. I vi ste samo ljudi i imate obitelji kao i svi drugi", izjavila je direktorica programa Gabrielle Shulruff.

Program će svoja vrata otvoriti u prvom tjednu srpnja ove godine i trajati sedam dana, a cilj je povećati broj dolazaka LGBT obitelji za 25 posto. Iz Disney Worlda smatraju da će uspjeti u ovoj misiji jer su proteklih godina već pokrenuli programe kojima uključuju i istospolne parove i obitelji, javlja WFTV.

Jedan od njih je "Gay Days" tijekom kojeg se održavaju događanja namijenjena svima, pa i LGBT posjetiteljima, za koje tamošnji turistički i ugostiteljski objekti tom prilikom osmišljavaju posebnu ponudu.

Međutim, "Family Outfest" ponudit će nešto drugačije. "Ovime ćemo napraviti pravi iskorak. Program će biti namijenjen isključivo lezbijskim, gej, biseksualnim i transrodnim parovima i obiteljima te sve brže rastućem LGBT tržištu", objasnio je Mikael Audebert iz Disney Worlda u Orlandu, na Floridi.

Organizatori očekuju zaradu od dva milijuna dolara tijekom trajanja programa, a svim modernim obiteljima i njihovoj djeci obećavaju zabavu za pamćenje i idealan obiteljski odmor.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.