Foto: janefonda.com

Holivudske veteranke Jane Fonda i Lily Tomlin uskoro će ponovno zajedno stati pred kamere, i to u humorističnoj seriji gej tematike "Grace and Frankie".

Riječ je o zakletim suparnicama čiji će se životi preokrenuti naglavačke kad im muževi objave da su zaljubljeni jedan u drugog te da se namjeravaju vjenčati. Frankie (Tomlin), i Grace (Fonda) će u novonastalim okolnostima morati shvatiti da imaju samo jedna drugu i postati prijateljice.

Scenarij potpisuju Marta Kauffman ("Prijatelji") i Howard J. Morris ("Svijet prema Jimu), a serija kreće s prikazivanjem sljedeće godine.

"Jane Fonda i Lily Tomlin jedne su od najzabavnijih i najznačajnijih glumica svih vremena i presretni smo što smo dobili priliku raditi s njima", kazao je Ted Sarandos, šef odjela za razvoj sadržaja TV-mreže Netflix.

Za njegovu tvrtku to će vrlo vjerojatno značiti još jedan golem uspjeh u nizu, pogotovo nakon hvaljenih serija poput "House of Cards", "Arrested Development" i hit-serije, "Orange Is the New Black". Potonja je nominirana za medijsku nagradu GLAAD.

Tomlin i Fonda glumile su zajedno prije 34 godine, i to u hvaljenoj komediji "Od 9 do 5" u kojoj, uz Dolly Parton, tumače tajnice koje više ne mogu trpjeti seksističke ispade, laži i manipulacije svog šefa te kuju pakleni plan za osvetu, u čemu na koncu i uspijevaju.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.