Foto: GLAAD

Medijska organizacija GLAAD i ove je godine nagradile pojedince iz svijeta showbiza i kulture koji su doprinijeli vidljivosti LGBT osoba. Među nagrađenima se našla i svestrana umjetnica Jennifer Lopez koja je u svom govoru zahvalila voljenoj tetki lezbijki.

Primajući nagradu Vanguard Award, na subotnjoj svečanoj dodjeli GLAAD-ovih medijskih nagrada, Jennifer Lopez održala je emotivan govor koji se posvetila "najboljoj tetki na svijetu". "Svoju je borbu čuvala samo za sebe. Znam da je večeras ponosna i na mene i na sve nas", rekla je Lopez.

Kazala je kako ju je njezina tetka potaknula da bude bolja osoba i motivirala ju da snimi seriju "The Fosters" koja je ove godine osvojila GLAAD-ovu nagradu za najbolju dramsku seriju. Seija donosi priču o majkama lezbijkama i njihovoj biološkoj i udomljenoj djeci, a publika i kritika odlično su je prihvatile.

"Iznimno smo ponosni na seriju jer mislimo da pomaže mladim osobama da se osjećaju voljenima i shvaćenima. Znala sam da će serija biti kontroverzna, ali sam odlučila slušati svoje srce i upustiti se u projekt. Oduvijek sam osjećala ogromnu ljubav prema LGBT zajednici", rekla u svom govoru Lopez.

Na kraju je poručila da se "svijet mijenja jer je ljubav snažnija od mržnje" i da to svakodnevno govori svojoj djeci. Serija "The Fosters" pobijedila je u jakoj konkurenciji sa serijama "Grey's Anatomy", "Orphan Black", "Pretty Little Liars" i "Shameless". Ostale dobitnike možete pogledati ovdje.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.