Foto: Screenshot

Jean-Paul Gaultier poznat je, među ostalim, i po krajnje osobenom izboru modela za svoje revije. Ove godine, u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu, pozvao je i pobjednicu Eurovizije Conchitu Wurst.

Sam dizajner priznao je ne samo da je pratio natjecanje Eurovizije, već da je i osobno poslao 73 SMS-a podrške austrijskoj kandidatkinji. Iako su se upoznali još prije dvije godine, Cochita je tek ove godine prihvatila njegov poziv za sudjelovanje na reviji.

Oduševljeni Gaultier je izjavio: ”Ona inaugurira novi rod: muškarac s bradom, sa znakovima virilinosti, no istovremeno i velike ženstvenosti. Radi se nevjerojatnom spoju. Hrabro je i lijepo živjeti svoj život onako kako kako ga imamo želju živjeti.”

Čitava je kolekcija nadahnuta vampirima, a nakon što se u uvodnom dijelu čuo soundtrack filma “Dracula” Francisa Forda Coppole, za kraj je odabrana pjesma “Rise Like A Phoenix”, hit Conchite Wurst. Izlazak dizajnera na pistu s Conchitom publika je pozdravila burnim pljeskom.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.