Foto: Atari

Ako niste odveć zadovoljni organizacijom Povorka ponosa u svom ili drugim gradovima i mislite da možete bolje, prilika da se iskušate u tome stiže uskoro, i to u vidu igre za pametne telefone.

Atari, računalna tvrtka poznata po arkadnim hit-igrama iz osamdesetih, najavila je novu simulaciju imenom Pridefest. Riječ je o društvenoj igri u kojoj igrači mogu organizirati vlastitu Povorku ponosa u gradu po želji.

"Igrači će trebati rješavati probleme i zadatke kako bi otključali novu Povorku ponosa, nabavili nove rekvizite ili dobivali bonuse", najavili su iz Atarija dodavši kako će igra sadržavati raznolike mogućnosti personalizacije, funkciju čavrljanja s prijateljima, putovanja u druge gradove i, dakako, izradu avatara po želji.

Operativni direktor Atarija, Todd Shallbetter, kazao je kako se raduju svojoj prvoj igri LGBT tematike. "Tako će svatko imati priliku zaigrati zabavnu i jedinstvenu simulaciju koja ima i plemenit cilj. Nastavit ćemo razvijati igre inkluzivne za sve obožavatelje Atarija, a Pridefest je samo još jedan primjer toga", kazao je.

Datum dolaska igre na tržište zasad nije objavljen.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam