Volite li plesati i željeli biste naučiti nove plesne korake i figure, ali ne želite pohađati klasične plesne tečajeve jer vam je draže plesati s partnerom/icom istog spola, priključite se Plesu za sve – tečaju gdje se ne govori o muškim i ženskim koracima, već o osobi koja vodi i osobi koja je vođena.

Plesni tečaj Ples za sve u organizaciji qSPORT-a ulazi u svoju petu sezonu, a upisi su u tijeku. Od početka listopada u plesnom centru Hathor u Zagrebu moći ćete naučiti plesne korake i figure standardnih i latinoameričkih plesova uz vodstvo profesionalnog plesnog trenera. Plesat će se engleski i bečki valcer, cha cha cha, salsa, rumba, disco-fox, jive, argentinski tango,...

U qSPORT-u naglašavaju da su dobrodošli i potpuni početnici i napredni plesači te da možete doći sami ili u paru. Prvi trening je besplatan. Ove sezone najavljeno je i formiranje ekipe za plesni turnir u Beču, što bi ujedno bilo i prvo sudjelovanje istospolnih parova iz Hrvatske na nekom međunarodnom LGBT plesnom natjecanju.

Usavršite svoje plesne vještine, povežite se s osobama koje uživaju u plesu te nađite društvo za plesne izlaske.

Upisi i informacije:
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.qsport.hr/ples-za-sve.html
Facebook: www.facebook.com/PlesZaSve

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.