Kultna fantasy serija iz devedesetih Xena, princeza ratnica, koja je bila pravi hit u LGBT zajednici, vraća se na male ekrane, a glavni lik, Xena, bit će prikazana prvi put kao lezbijka, potvrdio je scenarist Javier Grillo-Marxuach.

U ovoj popularnoj seriji, Xena je razvila izuzetno blizak odnos s Gabrijelom, njezinom vjernom suputnicom, ostavljajući fanovima da nagađaju jesu li njih dvije u vezi ili ipak nisu, no u remakeu serije nikakvim spekulacijama neće biti mjesta, piše Contactmusic.

"Xena će ovog puta biti biti znatno drugačija serija rađena iz puno drugačijih razloga", objavio je scenarist Javier Grillo-Marxuach.

Rekao je kako nema smisla raditi seriju ako u njoj neće biti prikazan stvarni odnos Xene s Gabrijelom.

"Nema smisla vratiti Xenu ako u potpunosti nećemo istražiti njihov odnos koji se mogao samo naslućivati u prvom prikazivanju devedesetih", kaže te dodaje kako će Xena "prikazati njegova gledišta o tome što se upravo događa u svijetu".

Remake Xsene, princeze ratnice prikazivat će se na NBC-u, a još nije poznato hoće li glavni lik tumačiti ista glumica, Lucy Lawless, koja je s oduševljenjem pozdravila vijest kako će neustrašiva ratnica ovog puta biti lezbijka, bez ikakvog prikrivanja.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.