Novi Disneyev film "Ljepotica i zvijer" podignuo je dosta prašine zbog "gej prizora", pa će, primjerice, u Rusiji biti zabranjen za mlađe od 16 godina, u Maleziji je premijera odgođena zbog "nepredviđenih okolnosti", a ponegdje se pišu i peticije s pozivima na bojkot radi zaštite djece od "gej propagande". Na sve to, glumac Jesse Tyler Ferguson ima savršen odgovor.

"Sporni" se trenutak filma događa u kratkoj sceni u kojoj Gastonov pobočnik LeFou (tumači ga Josh Gad) istražuje svoju naklonjenost muškarcima, odnosno Gastonu.

Glumac Jesse Tyler Ferguson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Mitchella Pritchetta u seriji "Moderna obitelj", gostovao je u talk-showu Conana O'Briena te pokazao kako su najjednostavniji odgovori često najbolji.

U razgovoru su se domaćin i njegov gost dotaknuli spomenutog filma i Tyler Ferguson je odgovorio roditeljima koji su zabrinuti da bi im djeca, gledajući taj film, mogla "postati gej":

"Vidio sam milijun heteroseksualnih filmova i nikad, ni na djelić sekunde, nisam pomislio da bih mogao biti heteroseksualan", rekao je.

Premijera "Ljepotice i zvijeri" za hrvatsku publiku zakazana je za 16. ožujka.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.