Novi Disneyev film "Ljepotica i zvijer" podignuo je dosta prašine zbog "gej prizora", pa će, primjerice, u Rusiji biti zabranjen za mlađe od 16 godina, u Maleziji je premijera odgođena zbog "nepredviđenih okolnosti", a ponegdje se pišu i peticije s pozivima na bojkot radi zaštite djece od "gej propagande". Na sve to, glumac Jesse Tyler Ferguson ima savršen odgovor.

"Sporni" se trenutak filma događa u kratkoj sceni u kojoj Gastonov pobočnik LeFou (tumači ga Josh Gad) istražuje svoju naklonjenost muškarcima, odnosno Gastonu.

Glumac Jesse Tyler Ferguson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Mitchella Pritchetta u seriji "Moderna obitelj", gostovao je u talk-showu Conana O'Briena te pokazao kako su najjednostavniji odgovori često najbolji.

U razgovoru su se domaćin i njegov gost dotaknuli spomenutog filma i Tyler Ferguson je odgovorio roditeljima koji su zabrinuti da bi im djeca, gledajući taj film, mogla "postati gej":

"Vidio sam milijun heteroseksualnih filmova i nikad, ni na djelić sekunde, nisam pomislio da bih mogao biti heteroseksualan", rekao je.

Premijera "Ljepotice i zvijeri" za hrvatsku publiku zakazana je za 16. ožujka.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam