evan_rachel_woodEvan Rachel Wood zasigurno je poznatija našim mlađim čitateljicama. Mlada američka glumica proslavila se brojnim ulogama u popularnim serijama i filmovima, a u novom broju magazina Esquire otkriva da je biseksualna. "Kod mene prolaze i dečki i cure. Oduvijek su me privlačili androgini ljudi. Kad sam sa ženama, ponašam se poput muškarca. Dominantna sam. Otvaram vrata i častim večerama. Vrlo sam romantična", objasnila je 23-godišnja glumica.

Ovo je prvi put da se Wood javno deklarirala kao biseksualka. Prvi put je glumila lezbijku u seriji "Once and Again", a svoju drugu lezbijsku ulogu odigrala je u filmu "The Wrestler" u kojemu je glumila kćer Mickeyja Rourkea.

Trenutno je možemo gledati u izvrsnoj ulozi vampirske kraljice Sophie-Ann u hit-seriji "True Blood", u kojoj također glumi lezbijku. Osim navedenih uloga, Wood je glumila nestabilnu tinejdžerku u filmovima "Pretty Persuasian" i "Thirteen", koji su je i proslavili.

Glumica je bila u vezi s Marilynom Mansonom, za koju kaže da je zauvijek gotova, a bivši par je ostao u prijateljskim odnosima. U intervjuu priznaje kako bi oženila lik majke, koju glumi Kate Winslet, u svojoj novoj seriji "Mildred Pierce".

Cijeli intervju možete pročitati u web-izdanju časopisa Esquire.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.