alexandra_hedisonOvotjedna lista deklariranih lezbijki i biseksualki možda je najšarolikija od svih dosadašnjih.

Neke od navedenih žena možda ste očekivale među prvih pet lezbijkama najomiljenijih, ali su zauzele tek središnje pozicije ove liste.

Jedna od njih je zasigurno Sarah Waters, poznata autorica lezbijskih romana. Njoj se, rame uz rame, može pridružiti Cat Cora koja je ostavila (i još uvijek ostavlja) duboki trag u pretežno muškom kulinarskom svijetu i ne stidi se govoriti o svojoj seksualnosti.


30. Missy Higgins


Australska pjevačica nekoliko se puta sa svojim izvrsnim albumima našla na prvome mjestu domaćih glazbenih ljestvica, a njezine su pjesme pronašle mjesto u hit-serijama "Uvod u anatomiju" i "One Tree Hill". Svoj glumački debi imala je prošle godine u aboridžinskom mjuziklu "Bran Nue Dae".

29. Vanessa Carlton

Vanessa se deklarirala kao biseksualka prošle godine na gay prideu u Nashvilleu. Iz svoje glazbene karijere ova američka pjevačica može istaknuti nominaciju za Grammy i uspješnu turneju sa Stevie Nicks i Third Eye Blind. Trenutno radi na novom albumu "Rabbits On the Run", koji bi trebao izaći 21. lipnja.

28. Sarah Waters

Nagrađivana spisateljica podarila je lezbijkama popularne romane "Tipping the Velvet", "Affinity" i "Fingersmith". Svi su oni naknadno ekranizirani. Njezin roman "Noćna straža" adaptirao je BBC kao 90-minutni film.

27. Alexandra Hedison

Iako je glumica slavu stekla ulogom Dylan u seriji "The L Word", najveća joj je strast ipak fotografija. Na njezinoj web stranici stoji da se trenutno bavi fotografijom kuća u Malibuu koje planira predstaviti na nadolazećoj izložbi. Svojevremeno je bila u vezi sa slavnom Ellen Degeneres.

26. Cat Cora

Cat Cora prva je i jedina "Željezna kuharica" u serijalu kulinarske emisije "Iron Chef America" koja se prikazuje na kanalu Food Network. Ujedno je predsjednica i osnivačica saveza kuhara i kulinarskih profesionalaca Chefs for Humanity. Ove godine sprema svoju novu emisiju na nedavno pokrenutoj TV mreži Oprah Winfrey (OWN).

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.