Wikimedia Commons/Marco Gomes

“Cosmopolitan odsad donosi seksualne poze za lezbijke, biseksualke, panseksualke i queer- za sve dame koje vole dame seks više nikad neće biti isti”, u svom prepoznatljivom stilu poznati magazin najavljuje novu rubriku.

Slijedi 28 poza koje su sve popraćene ilustracijama, detaljnim opisima i stupnjem teškoće izvođenja, sve sa ciljem da se čitateljicama “začini” spolni žvot. A neke od poza nose i maštovite nazive, poput “The Laconic Lounger”, “Breast Enhacement”, “The Rocket”.

Iako davanje seksualnih naputaka lezbijkama danas više i nije toliko revolcuionarna praksa, svakako je znakovito što je upravo Cosmopolitan, kao uspješni mainstream magazin, proširio krug svojih čitateljica. A i nova rubrika je svakako pozitivan pomak od uobičajenih brzopoteznih savjeta ženama tipa “pet koraka da dovedete svog muškarca do nirvane” .

Kako izvještava Huffington Post, Cosmoplitan je tek nedavno počeo uvažavati queer publiku. Tako su nedavno objavjeni i savjeti što ne treba pitati gej muškarce i transrodne osobe.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.