Foto: joystiq.com

U znak potpore Tjednu ponosa u Švedskoj, Webhallen.com je na dražbi ponudio ekskluzivno izdanje PlayStationa 4 koji je prigodno nazvao "Gaystation".

Gaystation se od standardnog PlayStationa razlikuje samo po dizajnu jer je obojan u dugine boje i ukrašen pikseliziranim crvenim srcem. Prodaja ovog izdanja humanitarnog je karaktera jer sav prihod od prodaje ide udruzi RFSL Newcomers koja pomaže LGBT azilantima i neprijavljenim imigrantima.

"Mnogim je mladim ljudima svijet igara utočište u koje bježe od životnih problema. Mi smo gameri u srcu i duši te želimo što većem broju ljudi pružiti dobrodošlicu i priliku da uživaju u videoigrama", kažu iz Webhallena.

Početna cijena Gaystationa bila je 400 dolara, a trenutačno je za njega ponuđeno nešto više od 2750 dolara. Želite li i sami sudjelovati u dražbi, to možete učiniti ovdje.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.