Dugine obitelji pozivaju na novo druženje, a tom će se prilikom razgovarati o mogućim aktivnostima i planovima za ovu godinu. Od mjesečnih druženja preko proslave Međunarodnog dana obiteljske jednakosti do grupa podrške/savjetovanja, ideja za aktivnosti je puno te su sve zainteresirane osobe pozvane kako bi dale svoj doprinos planiranju aktivnosti u ovoj godini.

Druženje Duginih obitelji bit će i prilika za bolje upoznavanje LGBT roditelja i roditeljica te za razmjenu iskustava i spoznaja. Kako se radi o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim životnim okolnostima pogotovo može biti vrlo koristan i ohrabrujuć.

Dugine obitelji pozivaju sve, bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima Duginih obitelji, sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu na druženje u ponedjeljak, 9. ožujka u 19 sati u MaMi (Preradovićeva 18)

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.