Dugine obitelji pozivaju na novo druženje, a tom će se prilikom razgovarati o mogućim aktivnostima i planovima za ovu godinu. Od mjesečnih druženja preko proslave Međunarodnog dana obiteljske jednakosti do grupa podrške/savjetovanja, ideja za aktivnosti je puno te su sve zainteresirane osobe pozvane kako bi dale svoj doprinos planiranju aktivnosti u ovoj godini.

Druženje Duginih obitelji bit će i prilika za bolje upoznavanje LGBT roditelja i roditeljica te za razmjenu iskustava i spoznaja. Kako se radi o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim životnim okolnostima pogotovo može biti vrlo koristan i ohrabrujuć.

Dugine obitelji pozivaju sve, bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima Duginih obitelji, sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu na druženje u ponedjeljak, 9. ožujka u 19 sati u MaMi (Preradovićeva 18)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.